Certificering

Als je geslaagd bent voor je theorie- en praktijkexamen krijg je het AYA diploma. Met dit diploma ben je een gecertificeerd Ashtanga Yoga docent. De opleiding en de docenten zijn persoonlijk gecertificeerd door Manju Jois wat uniek is in Nederland. Daardoor bevoegd zijn Ashtanga Yoga docenten op te leiden. Zodat de Ashtanga Yoga geheel volgens de traditie behouden blijft.

Daarnaast hebben alle docenten een eerstegraads onderwijsbevoegdheid en zijn door de overheid bevoegd om mensen op te leiden in het beroepsonderwijs. Zij hebben dan ook jaren lang in het onderwijs gewerkt en nog steeds. Wat garant staat voor kwalitatief professioneel onderwijs, coaching en begeleiding. In Nederland en BelgiŽ zijn er in de afgelopen 10 jaar meer dan 400 Ashtanga Yoga docenten opgeleid. Waarvan zeker 250 de eigenaar zijn van een succesvolle yogastudio. Waar we erg trots op zijn.

De AYA bied je de unieke kans om les te krijgen van Manju Jois zelf. Je kunt ervoor kiezen om aanvullend de teacher training met Manju Jois (25 a 30 uur, incl. certificaat) of je kennis te verdiepen met de AYA Module 2e serie (40 uur, incl. certificaat).

Yoga Alliance RYT 200

Na het behalen van je AYA diploma kan je jezelf inschrijven bij de Yoga Alliance. Het is een Amerikaanse instelling waar je tegen betaling op hun website komt. En een jaarlijkse contributie moet betalen om geregistreerd te blijven. Je staat dan internationaal geregistreerd als Ashtanga Yoga docent bij de Yoga Alliance als RYT 200.

De opleiding voldoet aan de normen van de Yoga Alliance. Zelfs veel meer dan dat. Wij hanteren zelfs examens ter kwaliteitscontrole wat geen eis is van de Yoga Alliance. In de 200 uur zijn ook de eigen studie uren opgenomen.(praktijk en theorie).

Klik hier voor de examen voorwaarden (PDF)

Registered Yoga School Registered Yoga Teacher