Teacher Training Ashtanga Yoga 100 uur
Introductie Tweede Serie - Nadi Shodhana

Start 8 november 2020

Het toegankelijk en toepasbaar maken van de Intermediate Series van Ashtanga Yoga. Geschikt voor studenten, docenten en iedereen die nieuwsgierig is naar de 2e serie. Ervaring met de 2e serie is niet nodig.

Data:
2020 / 2021

Er wordt van je verwacht dat je 80 procent van de lessen aanwezig bent.

Docenten:
Annemieke van der Zouwen (E-RYT 500)
Joeri Roelandt

Beide docenten zijn persoonlijk gecertificeerd door Manju Pattabhi Jois

In deze unieke module vergroot je je kennis over de tweede serie (Nadi Shodhana). Na afronding zal het een verdieping en verrijking zijn voor je eigen practice. Vooral de manier om de uitdagende houdingen toegankelijk te maken voor jezelf of voor je studenten zonder al te veel van de uitwerking van de houdingen te verliezen.

Onderdelen die aan bod komen:

Je leert de tweede series doceren, met extra aandacht voor de volgende onderdelen:

aanbrengen bij de leerlingen Een lesdag begint om 9:30 uur en eindigt om 17:00 uur met een pauze van 13:00 tot 14.00 uur. (Deze opleiding is gecertificeerd bij Yoga Alliance en omvat 100 uur)

Kosten: € 1395,- (incl. BTW) Als gecertificeerd AYA docent krijg je € 200,- korting.
Toelating: Ervaring hebben met het beoefenen en/of het lesgeven van yoga
Inclusief: Manual van Manju Jois
Exclusief: Lunch (Je kan je eigen lunchpakket meebrengen of voor een democratische prijs een overheerlijke verse vegetarische maaltijd bestellen ter plaatse.)
Aan te schaffen boek: Anatomy for Backbends and Twists - Ray Long - Bandha Yoga Publications - ISBN 13: 978-1-60743-944-8

Huiswerk

Het huiswerk bestaat uit theorie- en praktijkopdrachten. De opdrachten zullen ongeveer 4 uur per week in beslag nemen. Dit is afhankelijk van je ervaring en kennis omtrent de Ashtanga Yoga.

Waar

Op een prachtige locatie in Rotterdam:

Centrum Djoj
Antony Duyklaan 5-7
3051 HA Rotterdam
www.djoj.nl